Miért ne Te magad készítsd a webáruházadba a termékképeket

Jogosan merülhet fel a kérdés minden online áruház üzemeltetőtől, hiszen egy tudatos vezető ott fogja a költségeket, ahol kell. Mivel már szinte mindannyian egy profi, jó felbontású kamerával a zsebünkben mászkálunk, értelemszerű, hogy felmerül a kérdés, miért is kellene ehhez az egyszerű feladathoz egy profi segítsége? Hiszen egy tárgy lefotózásához talán nem is kell akkora szekértelem, azt bárki meg tudja csinálni. Vagy mégsem? Mi különbség lehet termékfotó és termékfotó között?

Nos, nem állítom, hogy nem tud bárki akár fényképező nélkül, pusztán egy jó felbontású kamerával rendelkező mobil segítségével termékfotót készíteni, csupán azt állítom, hogy egy profi sokkal jobb, sokkal szebb és ezáltal sokkal bizalomgerjesztőbb képeket tud készíteni. Miért fontos annyira, hogy tökéletesen profik legyenek a képek?

Nem szükséges a válaszhoz szakembernek lenni, józan paraszti ésszel átgondolva is egyértelmű. Neked hány konkurenciád van? Szerinted az emberek honnan fogják megvásárolni ugyan azt a terméket? Most talán azt gondolod, hogy onnan, ahol olcsóbb, de ez nem feltétlenül van így. Az internetes vásárlásoknál ugyanis nagyon sokszor nem az árkülönbség a döntő, hanem az, hogy melyik webshop tűnik a leginkább megbízhatónak. A bizalmat pedig az online térben csak a vizuális eszközökkel, így a fotókkal is tudjuk kivívni.

Nagyon fontos tehát, hogy profi fényképek segítségével mutassuk be termékeinket. És hogy mit tud egy profi, amit egy átlagember nem? Például rendelkezik egy olyan fényképezőgéppel, mellyel igazán jó felbontású, részletes képet tud készíteni. Aztán van megfelelő megvilágító eszköze, háttere, és szakmai tudása, aminek segítségével könnyen megtalálja azt a pozíciót, amiből igazán vonzó fényben tudja feltűntetni az adott terméket. És miután elkészült a fénykép, az utómunkálás segítségével a jó képből igazán profit tud készíteni. Ennyi minden szükséges ahhoz, hogy a termékfotó professzionális legyen.

Azt hiszem, most már érted, hogy mi a különbség a jó és a kevésbé jó képek között. Már csak az a kérdés, hogy te akarsz-e magadról profi képet mutatni vagy sem. Akarod, hogy a vásárlók többsége téged válasszon a konkurenciáddal szemben, vagy sem? Én nem húznám az időt, nem érdemes megvárni, hogy a vetélytársak hamarabb észbe kapjanak!

A Boom premier Studio szolgáltatási kínálatában megtalálod a termék fotózást is, emellett pedig azt is kérheted, hogy az elkészült képek segítségével segítsünk neked kialakítani az egységes arculatodat a legkülönbözőbb internetes felületeken.

Ne habozz, keress fel minket minél hamarabb a boompremier.hu oldalon található elérhetőségeinken, és legyen a te Webáruházad a legmegbízhatóbbnak kinéző az iparágadban.